Gezondheid

Maak een einde aan tandsteen bij je hond met behulp van deze producten

Wanneer het gebit van je hond niet goed schoon wordt gehouden, kan hij last krijgen van tandsteen. Dit is erg vervelend voor je trouwe viervoeter en als het niet snel wordt aangepakt kan zelfs leiden tot nare ziektes. Daarom is het super belangrijk om dit zo goed mogelijk bij te houden en regelmatig zijn tanden te poetsen. Dit kan met behulp van bepaalde producten, zoals een speeltje of een vloeistof die je aan zijn drinkwater toe kunt voegen zodat het de bek verzorgt en schoonmaakt. Deze producten hebben een reinigende werking op het gebit van je hond waardoor hij minder snel last zal krijgen van tandsteen.

Speciaal drinkwater om tandsteen tegen te gaan

Een veilige en eenvoudige manier om je hond te helpen om tandsteen tegen te gaan is door gebruik te maken van California Pets drinkwater additief. Dit is een vloeistof die je toevoegt aan zijn water waardoor het drinkwater verandert in een mondwater. Dit mondwater reinigt en verzorgt het hele gebit van jouw hond. Zo lost het tandplak op en wordt tandsteen week gemaakt zodat je het gemakkelijker kunt verwijderen. Doordat je hond minder last heeft van tandplak en tandsteen kan er ook minder gemakkelijk tandbederf of een tandvleesontsteking ontstaan.

California Pets drinkwater additief voor je huisdier

Er zitten geen schadelijke ingrediënten in California Pets drinkwater additief, hierdoor kun je het gebruiken voor zowel je hond als je kat. Er zit onder andere actief zuurstof in de California Pets drinkwater additief. Dit zorgt ervoor dat de schadelijke bacteriën in de bek van je hond niet langer kunnen overleven, waardoor tandsteen niet de kans krijgt om te ontstaan.

Weg met tandsteen door de Pet Tooth Stick voor honden

Maak het gebit van je hond schoon met de innovatieve tandenborstel van AE Dogz. Met deze stick kun je tandplak en tandsteen eenvoudig en snel verwijderen, zodat je hond hier geen last meer van heeft. Je hoeft hier geen tandpasta bij te gebruiken, maar het is genoeg om hier water bij te gebruiken. Al na een paar keer poetsen zie je resultaat.

Pet Tooth Stick voor je hondje

Met de AE Dogz Pet Tooth Brush heb je een unieke tandenborstel te pakken. Het heeft namelijk super absorberende nanodeeltjes die alle viezigheid en hardnekkige vlekken weg kan halen. Door regelmatig het gebit van je hond goed schoon te maken, wordt de kans op gebitsproblemen een heel stuk verminderd. Het tandglazuur van je hond wordt verder niet aangetast.

Een gezond gebit met de Dental Chew Toy

Je kunt er ook voor kiezen om je huisdier een speciaal speeltje te geven dat zijn gebit grondig reinigt tijdens het spelen. De Dental Chew Toy van Chewsi is zo’n speeltje. Als je hond dan erop kauwt, worden tandplak en voedselresten verwijderd. Zo kan er ook geen tandsteen ontstaan en poetst je hond zijn tanden terwijl hij aan het spelen is.

Waarom je de Dental Chew Toy moet gebruiken

De Dental Chew Toy is gemaakt van natuurlijk rubber dat helemaal veilig is om te gebruiken. daarnaast is het sterk van kwaliteit en zal je hond het niet kunnen kapotbijten. Als je de tanden van je hond goed wilt schoonmaken, kun je er ook nog voor kiezen om tandpasta in het midden van de Dental Chew Toy te doen. Zo wordt het gebit van je hond nog beter gepoetst.

Help je hond met de Natural Tandspray van Dr. Brite

Vind je het lastig om de bek van je hond goed schoon te houden? Dit is geen probleem als je de Dr. Brite Natural Tandspray gebruikt. Het is de bedoeling dat je deze spray meerdere keren per dag op de tandvleeslijn van je hond spuit. Dit is geen probleem, want je hond zal deze smaak lekker vinden waardoor het heel gemakkelijk gaat. Het verzorgt tegelijkertijd ook de mondholte van je hond en maakt zijn tandvlees sterk.

Waaruit bestaat de Natural Tandspray van Dr. Brite

De Natural Tandspray van Dr. Brite is, zoals de naam eigenlijk al zegt, een biologische tandspray met alleen maar natuurlijke producten. Zo bevat het de lijmachtige stof propolis die door de oude Grieken al werd gebruikt en door bijen wordt gemaakt. Dit heeft een bacterie- en schimmeldodende werking waardoor je hond hier geen last van zal hebben. Verder bevat het kokosolie, dat ook de bacteriën doodt en daarnaast ook de tanden mooi wit houdt en het tandsteen week maakt. Tot slot zit er ook nog peterselie zaadolie in het product zodat je hond weer een frisse adem krijgt.

Zorg goed voor je hond met een Tand- en Tandvleespen

Gebruik de Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite om alle tandplak bij je hond te verwijderen. Op deze manier kan het namelijk niet veranderen in tandsteen en voorkom je dus dat je hond hier last van krijgt. Daarnaast blijft het tandvlees sterk en krijgt je hond schone tanden zodat hij ook een frisse adem krijgt.

Waarom je moet kiezen voor de Tand- en Tandvleespen

De spray die je krijgt als je de Tand- en Tandvleespen aanschaft, is vegan en dus veilig te gebruiken bij je hond. Het bevat namelijk uitsluitend natuurlijke ingrediënten zoals propolis, grapefruit zaadolie en kokosolie die de schadelijke bacteriën in de bek bestrijden. Daarnaast bevat het ook peterselie zaadolie dat ervoor zorgt dat je hond een frisse adem krijgt.

Maak een einde aan tandsteen bij je hond met de OxyFresh Pet Dental Kit

Tot slot kun je ook de Pet Dental Kit gebruiken om het gebit van je huisdier grondig te reinigen. Dit is een setje van OxyFresh met een tandpasta, tandenspray en drie mini vinger tandenborsteltjes. Deze kun je gebruiken om het gebit goed schoonmaken waardoor je hond niet langer last heeft van tandplak of tandsteen.

Naast het gebit goed schoonmaken, is het ook belangrijk om de oren van je hond te reinigen met een speciale oorreiniger voor je hond. Hiermee voorkom je dat je hond last krijgt van geïrriteerde oren door een teveel aan oorsmeer. Ook de vacht van je hond moet goed verzorgd worden. Dit kan met een speciale hondenshampoo. Deze shampoo is speciaal voor honden, gebruik dan ook niet dezelfde shampoo die je ook voor je eigen haar gebruikt.

Hoe de Pet Dental Kit te gebruiken

Het is heel gemakkelijk om de Pet Dental Kit te gebruiken. Je brengt namelijk gewoon de tandpasta aan op de tandenborstel zodat je hiermee de tanden kunt poetsen. Poets de tanden van je hond voorzichtig en let er op dat je ook de tandvleeslijn goed masseert. Vervolgens spray je zowel de tanden als de tong van je hond. Dit doe je dan zo’n twee tot drie keer per week voor perfect resultaat.

Dit vind je misschien ook leuk...