Telecom

Heb je een iPhone? Dan moet je dit weten!

Je kent het wel, je laat je telefoon vallen en je beeldscherm zit een ontzettende grote barst in. En nu? Ja, laten maken. En dan ga je natuurlijk op zoek naar iemand die dat kan en of het ook kan. Niemand wil heel erg lang lopen met een kapot scherm. Dat irriteert alleen maar.

Reparatie van Iphone scherm

Een gebarsten scherm, iedereen kent het wel en heeft het ook wel eens gezien. Er is dan ook niemand die daar heel erg lang mee wil lopen. En natuurlijk is er ook iphone xs scherm reparatie. Wanneer je dan je Iphone laat repareren wil je natuurlijk dat er een hoge kwaliteit geleverd wordt en dat er originele materialen gebruikt worden. Wanneer je een beeldscherm of glas laat vervangen kan het ook zijn dat het niet helemaal vervangen hoeft te worden maar deels. Dit noemen ze ook wel refurbished.

Hoelang duurt een schermreparatie

Je Iphone kan al met negentig minuten gerepareerd zijn. Dan heb je weer een mooi nieuw scherm op je telefoon. In de tijd dat je telefoon gerepareerd wordt, kan je even wat boodschappen doen. Bij touchefix kan je online ook uitleg krijgen hoe ze een iphone xs scherm reparatie uitvoeren.

Meer reparaties dan alleen schermreparatie

Een nieuw scherm op je Iphone zetten is natuurlijk niet de enige reparatie die mogelijk is. Zo zijn er ook andere reparaties:

 • Batterij en opladen: De batterij/oplaadaansluiting kan eenvoudig vervangen worden
 • Glas en beeldscherm: Deze zijn eenvoudig te vervangen
 • Waterschade en vochtschade: Dit is eenvoudig te reinigen
 • Trilfunctie en knoppen: Als bepaalde functies van knoppen niet goed werken worden ze vervangen/gerepareerd.
 • Camera en flitser: wanneer je camera/cameraglas/flitser niet goed werken kunnen deze vervangen/gerepareerd worden.
 • Software en update: Als er een update uitgevoerd moet worden die jij niet zelf kan doen. Een vergrendeling op je telefoon kan gereset worden.
 • Speaker en geluid: wanneer je speaker/microfoon/koptelefooningang niet goed meer werkt dan kan ook deze vervangen worden.
 • Behuizing en frame: Als het frame niet vervangen hoeft te worden kan het frame ook teruggebogen/uitgedeukt/gelijmd worden.
 • Antenne en ontvangst: de antennes van de verschillende ontvangsten zoals gps, bleutooth en dergelijke kunnen ook eenvoudig gerepareerd worden.
 • Sensoren en beveiliging: Er zitten een aantal sensoren in je telefoon waaronder de draaisensor die ook gerepareerd kunnen worden.
 • Simkaart en SD-kaartlezer: Wanneer je simkaart niet meer gelezen wordt is deze te vervangen.
 • Moederbord en printplaat vervangen: Deze is ook eenvoudig te vervangen als het defect is.

Voor iedere reparatie is er een ander bedrag wat ervoor staat. Iedere reparatie is niet zo gemakkelijk om uit te voeren.

Garantie na reparatie

Nadat je telefoonscherm gerepareerd is bij Touchfix dan heb je drie maanden garantie op het gerepareerde onderdeel. Maar natuurlijk zijn er meerdere soorten van reparatie en per onderdeel krijg je drie maanden garantie. Het is natuurlijk logisch dat als je je telefoon weer laat vallen dat zoiets niet onder de garantie valt maar ook niet als je de telefoon in het water laat vallen.

Dit vind je misschien ook leuk...