Vakantie

Een rondreis door Canada plannen? Lees deze tips eens door!

Ben jij van plan om op korte termijn een rondreis door Canada te gaan plannen? Stop dan met zoeken en klik hier voor een uitgebreid artikel waar we je zullen meenemen in een aantal leuke bezienswaardigheden die je kunt gaan bezoeken. Canada staat namelijk bekend om een aantal leuke bezienswaardigheden en middels dit artikel ga je goed voorbereid te werk voor je rondreis door Canada.

Bezoek Banff National Park bij een rondreis door Canada

Als je van plan bent om een rondreis door Canada te gaan plannen is het zeker aan te raden om de Banff National Park te gaan bezoeken. Dit park was namelijk in 1885 het allereerste nationale park dat het land kreeg. Het ligt qua ligging zuidwest van Alberta en maakt deel uit van de Rocky Mountains. Als je besluit om je hiernaar toe te gaan, zul je versteld staan van de mooie naturen die het gebied te bieden heeft. Daarnaast heb je ook enorm leuke winkels, restaurants en andere leuke activiteiten die je hier kunt ondernemen. Wist je bijvoorbeeld ook dat je in dit gebied leuke activiteiten kunt ondernemen? Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan fietsen, lopen en vissen. Kortom, zeker de moeite waard om mee te nemen in je rondreis door Canada.

De Niagara watervallen bezoeken

Als je een rondreis door Canada wilt gaan maken, kunnen de Niagara watervallen niet ontbreken. Deze watervallen liggen op de grens met de Verenigde Staten en is een enorm toeristische bezienswaardigheid. Wist je bijvoorbeeld dat er per jaar alleen al 12.000.000 bezoekers van CAnadese afkomst komen om de watervallen te bezoeken? Deze waterval bestaat uit beginsel uit een drietal watervallen te weten de American Falls, Bridal Veil Falls and Horseshoe Falls. Als jij in Canada bent en je wilt echt een mooi stukje natuur zien, kan deze waterval niet ontbreken.

Bezoek ook zeker de Rocky Mountains

Als je op zoek bent naar nog meer natuur plekjes in Canada, is het zeker aan te raden om eens te gaan kijken naar de Rocky Mountains. Dit is namelijk een indrukwekkende bergketen die hoog in het noorden van Canada doorloopt tot de Verenigde Staten. Het grootste gedeelte van de Rocky Mountains bestaat uit parken waar je geweldige wandeltochten in kunt maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Raadpleeg dan een reisgids die je alles kan vertellen over de leukste plekken.

Tot slot de Great Lakes

Tot slot is het zeker aan te raden om naar de Great Lakes te gaan als je besluit een rondreis door Canada te gaan maken. De Engelse vertaling is namelijk De Grote Meren en zoals het woord als zegt, worden de vijf grote meren bedoeld die je kunt bezichtigen en zelfs een plons kunt nemen. Ben jij benieuwd welke dit allemaal zijn? Op het internet kun je complete informatie vinden over deze prachtige meren. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid te werk gaat als je een rondreis door Canada gaat plannen. Je wilt immers wel de mooiste meren van vrijwel de hele wereld zien!

 

Dit vind je misschien ook leuk...