Mode

Dit sieraad past het beste bij jou

Elk mens is anders en dat geldt ook voor sieraden. Dat houdt in niet elk sieraad bij iedereen past. Sieraden hebben namelijk verschillende kleuren en verschillende vormen en dat geldt dan ook weer voor verschillende mensen. Bij de ene persoon past zilver bijvoorbeeld beter en bij de andere past goud misschien beter. Dit heeft met verschillende onderdelen te maken. Welke dit zijn, beschrijven we in deze blog.

Voor welke kleur kies jij?

Voor welke kleur van het sieraad jij moet kiezen, hangt af van jouw kleurtype. Er zijn heel veel verschillende kleurtypes, maar in deze blog behandelen we de overkoepelende types: koel en warm. Mensen met een lichte huid en wat lichter haar, hebben een koel kleurtype. Heb je donker haar en een wat donkere huid? Dan heb je een warmer kleurtype. Bij mensen met een koel kleurtype past zilver het beste en goed past het beste bij mensen met een warm kleurtype.

Welke vorm gezicht heb jij?

Je weet nu welk kleurtype jij bent en of je beter goud of zilver kan dragen, maar weet jij ook welke soort en/of vorm sieraad jij het beste kan dragen? Voor oorbellen hangt dat af van de vorm van jouw gezicht. Voor mensen met een vierkant gezicht, passen kleine oorbellen het beste. Heb je een hartvormig gezicht? Dan kun je het beste ronde, ovale of driehoekige vormen dragen. Bij een rond gezicht passen bijvoorbeeld ronde oorbellen, zoals parels het best.

Ben jij een warm kleurtype met een rond gezicht? Dan kun je het beste gouden oorbellen dragen met ronde vormen. Naast oorbellen kunnen je natuurlijk ook ringen kiezen. Trouwringen zijn vaak goud, maar kun je natuurlijk ook in het zilver kopen. Trouwringen van Aller Spanninga bijvoorbeeld, deze zijn erg populair. Sieraden zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten, allerlei sieraden om jouw outfit af te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...